KOCAELİ / GEBZE - Ulus Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğretmen ve çalışanlarından mart ve nisan doğumlu olanlar için doğum günü kutlaması yaptık.

Doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum günlerini tekrar kutlarız; Yeni yaşlarınızda, daha fazla başarı, mutluluk ve sağlık dileriz. Kalan ömrleriniz, geçen ömürlerinizden daha da hayırlı olsun.

Mrt

Şubat ayının Ayın Öğrencilerine belgelerini verdik.

Ayın öğrencisi seçilen öğrenclilerimizi canı gönülden kutlar, olumlu davranışlarının artarak devam etmesimi dileriz.

Nis

Mrt

Okulumuzda yürütülen "Farkımız Okumak Olsun" projei kapsamında her hafta farklı bir ders saatinde Okuma Saati Etkinliği yapmaya devam ediyoruz.

Mrt

13 Mart Çarşamba günü okulumuzda Gebze ilçe geneli 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak LGS Deneme sınavı gerçekleştirildi.

Mrt

Doç. Dr. Neslihan KARAKUŞ 8 Mart Cuma günü okulumuz öğretmenlerine “Dilimiz ve kültürümüz bağlamında Türkçenin zenginlikleri” konulu söyleşi gerçekleştirdi Söyleşinin ardından Şubat doğumlu öğretmenlerimizin doğum günleri kutlandı.

1-7 Mart deprem Haftası Bilgilendirme Videoları

TEKNOFEST 2024 Başvuruları Başlıyor

Teknoloji Yarışmaları hakkında farkındalık oluşturmak, daha fazla öğrencimizin TEKNOFEST çoşkusuna ortak olmasını sağlamak için 7 Şubat 2024 Çarşamba günü TEKNOFEST Saati etkinliği düzenlendi.

Şbt

Bir dönem boyunca öğrencilerimizin akademik, sportif, kültürel, sanatsal çabalarını ve başarılarını ödüllendirdiğimizdönem sonu ödül törenimiz.

2023- 2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU KARNE PROGRAMI-1

O Ses Ulus Ses Yarışması finale kalan öğrenci listesi.

O Ses Ulus Ses Yarışması Finali 18 Ocak Perşembe günü saat 10.00'da Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Finale kalan öğrencilerimiz belirtilen tarih ve saatte Konferans Salonunda hazır bulunsunlar.

Ara

Okulumuza yaptığımız çalışmalar, öğrenci davranışları ve veli okul işbirliği üzerine okul müdürümüz Recep Demir değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca okul aile birliği yönetimi okulla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak amacıyla yapılan lise tanıtım gezisinde Yücel Boru Fen Lisesi, Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu lisesi ve Kanuni Sosyal Bilimler Lisesilerinde bulunduk. Öğrencilerimiz okullar hakkında bilgi alıp okulların sınıflarını gezdi. Eski öğrencilerimizle buluşup o öğrencilerimizin deneyimlerini dinlediler.

May

Öğrencimiz Şevval SANCAROĞLU TURKİSH OPEN WAKO WORLD CUP  Kickbokxng Dünya  Şampiyonasında Dünya 3.sü olmuştur.